X < >
...
Spor Hizmetleri

Spor Hizmetleri:

Dairede spor hizmetleri olarak öğrencilerin ve çalışanların beden sağlığını korumak geliştirmek,onlara disiplinle çalışma alışkanlığı kazandırmak,spora ilgi duymalarını sağlamak,enerjilerini bu olumlu yöne yöneltmek,boş zamanlarını değerlendirmek için ilgi duydukları spor dalında çalışmalarını sağlamak üzere aşağıdaki hizmetler yürütülür:

1-Grup çalışmaları ve karşılaşmalar düzenlemek,spor birlikleri kurmak,

2-Bu amaçla kurulmuş bulunan yurt dışı ve yurt içi kuruluşlarla işbirliği yaparak,bu alandaki çalışmaları yaygınlaştırmak,üniversiteyi temsilen öğrencilerin yarışma ve karşılaşmalara katılmalarını sağlamak,

3-Üniversitelerin tüm spor tesis ve malzemelerinin tek elden kullanılmasını,elemanlarının planlı bir şekilde çalışmalarını ve bir merkezden yönetilmelerini sağlamak,

Dairenin yukarıda belirtilen sağlık,psikolojik danışma ve rehberlik,sosyal,kültürel ve spor hizmetlerini yürütmek üzere yeterli sayıda uzman ve pratisyen hekim, diş hekimi, eczacı, psikiyatrist, klinik psikolog, danışman psikolog, sosyal hizmet uzmanı, çocuk gelişim uzmanı, diyetisyen, hemşire, laborant, uzman, memur ve diğer hizmetliler görevlendirilir.

SORUMLU PERSONEL VE İLETİŞİM BİLGİLERİ
Hüseyin DENİZ  0 438 212 12 12 / 3343
Salonumuz:
Hafta içi her gün: Saat 10 – 20 arası açıktır.
Hafta sonu: Saat 13 – 20 arası açıktır.
Pazar günleri kapalıdır.
Personel Ücreti Aylık:  51,10 TL
Öğrenci Ücreti Aylık:   36,50 TL
Öğrencilerin Ders Programı Çerçevesinde Spor Salonundan  Yaralanmaları Ücretsizdir.

Spor salonuna kayıt için istenilen belgeler:
1-Sağlık Raporu
2-Kimlik Fotokopisi